Beko FSA 21300
Šuplíkový mrazák - Beko - šuplíkové - volně stojící - A - bílé - 13.5 kg/24h - 210 l BEKO Mrazák skříňový FSA21300 EAN: 5944008903893 Energetická třída : A Šířka : 54 cm Barva : bílá Model: FSA 21300 EAN:... více »
od 5 345 Kč
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Dobrá cena
- zatím nic
Tento výrobek mám už více než rok.Pořídil jsem ho za dobrou cenu a ještě mně ho přivezli až domu.Zatím s ním nebyl žádný problém.Teprve ted ho budu prvně odmrazovat i když námraza není zase až tak hrozná.Starší mrazák se dost namrazoval a kolikrát ani nešly vytáhnout šuplíky.Tady je to v pohodě.Také má podstatně nižší spotřebu.Ještě budu vyhazovat starý pultový mrazák a určitě si místo něho zase pořídím tento typ.S touto značkou jsem neměl nikdy zkušenosti,ale opravdu přístroj slouží tak jak má.Jistě,že jsou na trhu kvalitnější mrazáky,ale pro lidi kteří musí šetřit je to dobrá volba.Osobně mohu tento výrobek doporučit
- Dobrá cena, malá spotřeba energie,tichý chod,19 h.uchování b. enegie
- Dvě horní police mají při otevírání větší odpor.
Celkové hodnocení mrazáku je perfektní a s výrobkem jsem velmi spokojen vřele doporučuji . Nízká cena ,ale dobrá kvalita, přehled zmrazených produktů
- Výrobek byl levný,doufám,že spolehlivý s nízkou spotřebou energie.
- Můj zastaralý mrazák vypověděl náhle službu,takže nutnost a finanční limit mě donutil k tomuto nánákupu.
- zatím nevím.
Zkušenosti s touto značkou zatím nemám.Výhodou je jistě jeho cena,nízká spotřeba.
Na nějaké závady je zatím brzy a doufám,že nebudou.
- dobrá cena
- rychlé dodání
- doprava zdarma
- s výrobkem jsme zatím příjemně překvapeni
- docela tichý chod
- ??????
po 14ti letech nám vypověděl službu mrazák, hledali jsme něco pro důchodce finančně dostupného s krátkou dodací lhůtou a pokud možno s dopravou zdarma, vše jsme našli právě u Vás
- Nízká cena.
- Dobrá kvalita.
- Umí zamrazit za 24 hodin přes 13 kg
- Nízká spotřeba energie.
- Mrazí jen v prostředí, kde je teplota nad 10 stupňů Celsia.
Velmi dobrý výrobek, v poměru - cena, výkon.
Všem prodejcům bych doporučil, aby třídy užití lednic a především mrazáků, psali do hlavních vlastností výrobků. To, že třída SN je pro použití nad 10 stupňů Celsia, asi každý neví, nebo musí hledat tyto informace jinde.
Zobrazuji 1 - 14 ze 14 recenzí